2741027367, 2741023852 80ο χιλιόμετρο Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου - Θέση Καζάρμα dritsakagklisa@gmail.com
banner image

Το 1996 οι αδελφοί Καγκλή μεταβίβασαν το ποσοστό τους και καθήκοντα Διευθύνων Σύμβουλου ανέλαβε ο Δρίτσας Κωνσταντίνος. Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής τροπικής ξυλείας (azobe) στην Ανατολική Μεσόγειο.

Περισσότερα
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από τους αδελφούς Δρίτσα Χρήστο και Αναστάσιο και τους αδελφούς Καγκλή Σπυρίδωνα και Ηλία. Eίναι κύριος προμηθευτής / κατασκευαστής ξύλινων τραβερσών και στύλων για τις Ελληνικές Δημόσιες Επιχειρήσεις (ΔΕΗ , ΟΤΕ , ΗΣΑΠ , ΟΣΕ).

Περισσότερα
AZOBE

AZOBE

Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το "Centre Technique Forestier Tropical" επιβεβαιώνουν ότι το azobe ξύλο έχει πρακτικά ανοσία σε σήψη, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό ακόμη και σε ένα υγρό περιβάλλον, με πολύ καλές ιδιότητες ελαστικότητας και μηχανική

Περισσότερα
EMΠΟΤΙΣΤΗΡΙΟ

EMΠΟΤΙΣΤΗΡΙΟ

1. ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΣΤΥΛΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
2. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΥΛΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΟΚΩΝ
3. ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΤΗΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΤΡΑΒΕΡΣΩΝ)

Περισσότερα
Κ. Δρίτσας Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ <br> ΕμποροΒιομηχανία Ξύλου
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το εργοστάσιο με τις εγκαταστάσεις του καταλαμβάνει έκταση 100,000 μ2, το πριστήριο έχει δυνατότητα παραγωγής ΑΖΟΒΕ ΤΡΑΒΕΡΣΕΣ 100 μ3 ημερησίως ενώ το εμποτιστήριο έχει δυνατότητα εμποτισμού στύλων 70 μ3 ανά οκτάωρο.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μόνιμος και διαρκής στόχος της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ικανοποίηση πελατών και προμηθευτών όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερα