2741027367, 2741023852 80ο χιλιόμετρο Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου - Θέση Καζάρμα dritsakagklisa@gmail.com
banner image
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
Κ. Δρίτσας Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ
ΕμποροΒιομηχανία Ξύλου | Κόρινθος
 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από τους αδελφούς Δρίτσα Χρήστο και Αναστάσιο και τους αδελφούς Καγκλή Σπυρίδωνα και Ηλία. Eίναι κύριος προμηθευτής / κατασκευαστής ξύλινων τραβερσών και στύλων για τις Ελληνικές Δημόσιες Επιχειρήσεις (ΔΕΗ , ΟΤΕ , ΗΣΑΠ , ΟΣΕ).

 

Το 1996 οι αδελφοί Καγκλή μεταβίβασαν το ποσοστό τους και καθήκοντα Διευθύνων Σύμβουλου ανέλαβε ο Δρίτσας Κωνσταντίνος. Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής τροπικής ξυλείας (azobe) στην Ανατολική Μεσόγειο. Το εργοστάσιο με τις εγκαταστάσεις του καταλαμβάνει έκταση 100,000 μ2, το πριστήριο έχει δυνατότητα παραγωγής ΑΖΟΒΕ ΤΡΑΒΕΡΣΕΣ 100 μ3 ημερησίως ενώ το εμποτιστήριο έχει δυνατότητα εμποτισμού στύλων 70 μ3 ανά οκτάωρο.

 

Ενώ εισάγει ξυλεία από την Κεντρική Αφρική , Πολωνία , Φιλανδία κ.λ.π. και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό. Μόνιμος και διαρκής στόχος της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ικανοποίηση πελατών και προμηθευτών όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Στο πριστήριο λαμβάνει χώρα η κύρια πρίση και κατεργασία των κορμών ξύλου. Στο τμήμα αυτό υπάρχουν τα μηχανήματα πρίσης και μια σειρά εγκαταστάσεων και συστημάτων, όπως: 

Εγκατάσταση παραγωγής πεπιεσμένου αέρα και πνευματικού συστήματος μεταφοράς και αποθήκευσης πριονιδιού και υπολειμμάτων πρίσης.

Τροχιστήριο για τρόχισμα και συντήρηση των πριονο-ελασμάτων και κοπτικών μέσων. Συνεργείο για την επισκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Εγκατάσταση αντιπυρικής προστασίας.

Λειτουργεί τμήμα ξυλουργείου με μηχανήματα κατεργασίας πριστής ξυλείας (πλάνη, ξεχονδριστήρας, τρυπάνι, τριβείο, ραμποτέζα) για την παραγωγή απλών ξύλινων κατασκευών και τυποποιημένης ξυλείας για ειδικές χρήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO
Το Boureau Veriftas Certification πιστοποιεί ότι το Σύστημα Διαχείρισης της εταιρείας μας έχει αξιολογηθεί και καλύπτει τις απαιτήσεις του πρότυπου διαχείρισης συστημάτων

ISO 9001:2008  |  ISO 9001:2015 | ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Oι πελάτες μας είναι η καλύτερη απόδειξη της ανοδικής μας πορείας και της εγγύησης στην ποιότητα της δουλειάς μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

Email Διοίκησης | dritsakagklisa@gmail.com
Email Λογιστηρίου | dritsasa@otenet.gr
 
 

2741027367 - 2741023852
 
 

Θέση Καζάρμα | Κόρινθος
80ο χιλιόμετρο Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου